Nyttårsafta :-)

Ja, i dag er da 31.12.2021 og året er snart slutt. Her er lillegut i seng og me kosar oss med Adele pao tv’n. Eg har ikkje vært så flink i da siste, men familie og lillegut spesielt har vært prioritert først. Men håpar eg kan komma sterkare tebake i 2022. 
 

Ynskjer alle saman eit bedre og mindre corona år. Og ikkje minst mindre smerter for dei som sliter med da. Ta vare på kvarandre og hugs at andre kan ha da tøft sjøl om dei skjule da. 
 

Godt Nyttår 2022 🙂 <3

7 daga igjen te jul :)

Hei alle saman 😉

No er da lenge sia eg skreiv på mini-bloggen min, men formen har vært opp og ned pluss lillegut har vært sjuk og no er da vår tur. Eg har vel gått sia slutten av forrige veka. No håpar eg da gir seg i løpet av helga. Forrige fredag fekk me og vita om corona-smitte i bhg. Var ein av dei tilsette, men me har tatt test og er negative. Lillegut va berre 1 dag forrige veka pga sjukdom so me var nok heldige 🙂

Eg føle meg ikkje klar til jul i år, men jul blir da uansett. Eg rekk nok litt neste veka når gutta er på jobb og bhg. Sidan været snudde tidlegare i veka so merka eg kroppen reagera meira. Eg sliter me angst og kanskje depresjon om vinteren, men jobbar meg gjennom da med samtaler og ein mann som støttar meg masse. 
 

No er da natta inne på rommet te lillegut. Han sliter med søvn. Vakna 05.00 i dag tidleg, men sov litt til. Sovna seint i kveld. Må ligge med han te han sovna, så i kveld såg eg semifinale og kosa magen hans te han sovna 😉 <3 e so glad i guten og syns da er vanskeleg når han trøbler og ikkje klara å sei da te oss. Me har og utfordring med at han ikkje eter så mykje i løpet av heile dagen og. Men me gjere da besta me kan 🙂 skulle berre ønskt me kunne ta vekk plagene 🙂 <3

God natt 🙂 Ha ei strålande helg og ta vare på kvarandre 🙂